Thomas Østergaard

Thomas Østergaard


Telefonnummer:

26 25 53 99 (mobil)

 

E-mail:

thoos@ikast-brande.dk 


Stilling:

Studerende


Udvalgsposter:

Sundheds & Omsorgsudvalget

Børne og Undervisningsudvalget

Baggrund:


Jeg er 19 år gammel og bor mellem Bording og Ikast. Jeg går på Handelsgymnasiet Ikast-Brande, hvor jeg studerer Marketing og Innovation. Desuden arbejder jeg som ledsager, vikar i et bofællesskab og vikar på et bosted.


Tilbage i 2015 var jeg i praktik i Europa Parlamentet hos Ulla Tørnæs (V) sammen med en god ven fra Nøvlingskov Efterskole. Dette spændende ophold gav mig blod på tanden til at ville mere, og på opfordring fra Ulla og hendes dygtige medarbejdere meldte jeg mig ind i VU Herning kort efter. I VU Herning var jeg i en periode aktiv i bestyrelsen, hvilket har viderebygget min politiske interesse.


Allerede i december 2015 spurgte vores daværende formand, om jeg havde lyst til at stille op til byrådet. Denne opfordring satte tankerne i gang. Det var dog i februar 2017, at Ib Lauritsen prikkede mig på skulderen og sagde, at det her med kommunalpolitik er spændende!

Efter mange overvejelser og snakke meldte jeg ud, at jeg var klar som Venstres Ungdoms byrådskandidat til KV17.


Igennem mit arbejde i bofællesskaberne har jeg en forkærlighed for socialområdet, hvor jeg mener, at det er vigtigt, at vi bevarer fokus på værdighed.

Mange udfordringer ses i dag, men det skal ikke hindre professionalisme og nærvær for alle.


I min fritid nyder jeg tid med familie og venner, og det er en høj prioritering for mig. Ellers nyder jeg en god løbetur med min hund. Derudover bruger jeg meget tid i KFUM og KFUK i Ikast, hvor jeg har været frivillig i bestyrelsen, og nu sidder i udvalg.


Jeg er altid frisk på en snak, så DU er meget velkommen til at skrive eller ringe!IKAST-BRANDE VENSTRE COPYRIGHT 2017 - WEBMASTER web@venstreikastbrande.dk