Katri Berg

Katri Berg

Engesvang


Telefonnummer:

29 87 23 62


E-mail:

kbiuc@iks.dk


Alder:

44 år


Facebook: 

https://www.facebook.com/katrimsberg

Lidt om mig selv:

Jeg hedder Katri Suhonen Berg. Jeg er født og opvokset i Finland, men boet i Engesvang over halvdelen af mit liv og det er mit hjem.

 

Til dagligt arbejder jeg på 10. klasse i IUC og elsker at undervise mine elever i matematik og i de kreative fag.

 

Jeg sætter pris på natur og kobler af mens jeg vandrer, eller cykler på MTB. Når jeg har brug for en pause tager jeg mit malegrej frem og maler malerier.

Jeg er en tydelig og troværdig person. Jeg sætter mit eget mål højt og er nysgerrig, ambitiøs og arbejdsom. Jeg sætter pris på værdier som loyalitet og ansvarlighed og vil køre min politik med værdighed og med ordentlig tone, hvor viljen til at samarbejde og at finde fælles tredje er i fokus.

 

Familie:

 

Jeg bor sammen med min mand Nicolai og vi har to børn Emma på 17 og Bjørn på 14 år.

 

Mærkesager:

 

Kommunen skal være en sparringspartner, så alle kan spille med de bedste kort de har i hånden.

 

Vi skal både støtte de ildsjæle der går forrest, men også motivere dem der ikke sidder med et e’s i hånden til at være med med det bedste de kan bidrage med.

 

Der skal være muligheder for, at alle unge kan finde deres plads i livet og jeg vil gerne bidrage til børn og ungdomsområdet, så vi fortsat skaber en god ramme til en sund og aktiv børne- og ungdomsmiljø. Måske skal målet være i sigt at blive Danmarks bedste børne- og ungdomskommune.

 

Jeg går ind for at føre ansvarligt økonomi i kommunen fremover. Vi skal give medvind til de virksomheder der buldrer derudaf ved at tilbyde løsninger, både i infrastruktur, men også ved at vi kan tilbyde attraktive boligløsninger og grunde, så vi også kan bidrage med god arbejdskraft - for vi skal fortsætte med at være den bedste erhvervskommune.

 

Jeg vil gerne være en stemme som kan bidrage med noget positivt til vores lokalpolitik i Engesvang, og være med til at sætte en nuanceret retning i byrådet til hvordan udviklingen fremadrettet i vores små byer skal være, men også en stemme der vil gøre en forskel og sikre at vores kommune er den bedste til at vokse op i, til at bo i og drive virksomhed i og blive ældre i.