Henrik Engedahl

Henrik Engedahl


Telefonnummer:

21 67 05 84 (mobil)


E-mail:

henen@ikast-brande.dk


Stilling:

Teamkoordinator / Lærer


Udvalgsposter:

Gruppeformand (V)

Teknik- og Miljøudvalget (formand)

Handicaprådet

Baggrund:


Jeg er 53 år, bor i Bording med Ane, med hvem jeg har 3 børn på 20, 17 og 16 år. Jeg er opvokset i en familie med selvstændige forældre, hvor ansvaret for udviklingen af virksomheden og samarbejdet med medarbejderne altid var i bevidstheden.


Gennem hele mit liv har jeg været aktiv deltager i foreningslivet, hvor jeg også har påtaget mig mange opgaver som frivillig leder. Bl.a. bestyrelsesmedlem, formand, træner, stævneleder etc.


Efter min uddannelse på handelsskolen har jeg varetaget en lang række jobs i køkken- og møbelindustrien. Salg, ledelse, markedsføring, detailhandel, engroshandel, import og eksport …


Efter 25 år i det privat erhvervsliv har jeg efter 2010 fået et nyt arbejdsliv, idet jeg har taget en læreruddannelse og nu arbejder på en kommunal specialskole med undervisning og støtte til folkeskolelever med særlige udfordringer.


Jeg blev valgt til byrådet i 2013 og genvalgt i 2017. I hele perioden som medlem af Ikast-Brande byråd har jeg bl.a. varetaget opgaven som formand for teknik- og miljøudvalget, ligesom jeg har været medlem af handicaprådet.

IKAST-BRANDE VENSTRE COPYRIGHT 2017 - WEBMASTER web@venstreikastbrande.dk